support@gofixx.nl

Binnen 24 uur antwoord

06 541 341 05

Van 09:00 tot 18:00 bereikbaar

06 541 341 05

Van 09:00 tot 18:00 bereikbaar

Welkom bij gofixx

Bij GoFixx begrijpen we hoe belangrijk uw computer en laptop voor u zijn. Of het nu gaat om werk, studie of entertainment, wij zorgen ervoor dat uw apparaten altijd in topconditie zijn. Onze experts staan klaar om u te helpen met een breed scala aan diensten, van hardware-reparaties tot softwareproblemen.

Klik op het whatsapp icoontje
Stel uw vraag en krijg direct antwoord

Wij Ontzorgen U!

Klik op het whatsapp icoontje, stel uw vraag en krijg direct antwoord.

Bij GoFixx begrijpen we hoe belangrijk uw tijd en gemoedsrust zijn. Voeg ons toe op WhatsApp voor directe hulp en ervaar onze snelle en betrouwbare service: 06-54134105. Een simpele klik op het WhatsApp-icoontje en u kunt ons direct uw vraag stellen en snel een antwoord krijgen!

Heeft u liever persoonlijk contact via chat? Geen probleem!

Uw betrouwbare partner voor snelle en zorgeloze reparaties

Waarom kiezen voor GOFixx?

Bij GoFixx begrijpen we de frustraties en ongemakken die computer- en laptopproblemen met zich meebrengen. Daarom bieden wij een reeks unieke servicepunten die zijn ontworpen om uw leven makkelijker te maken. Van supersnelle service tot gratis pick-up en bezorging, ontdek hoe wij uw zorgen uit handen nemen en uw apparaten weer in topconditie brengen.

 • Geen tijd te verliezen bij computerproblemen Heeft u een dringend probleem met uw laptop of computer? Bij GoFixx begrijpen we dat elke minuut telt. Daarom bieden we een razendsnelle service waarbij uw apparaat binnen 24 uur wordt gerepareerd en teruggebracht. Wij zorgen voor een snelle oplossing, zodat u snel weer verder kunt.
 • Geen gedoe met vervoer Heeft u geen tijd of mogelijkheid om langs te komen? Geen zorgen! Wij halen uw laptop of computer gratis bij u op en bezorgen deze na de reparatie weer bij u thuis. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over vervoer en u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.
 • Geen verrassingen, alleen duidelijkheid Weet u niet wat de reparatie van uw apparaat gaat kosten? Bij GoFixx krijgt u binnen 2 uur een duidelijke prijsopgave na diagnose. Wij verrekenen de diagnosekosten bij een eventuele reparatie, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Geen verborgen kosten, alleen transparantie.
 • Gratis Leenlaptop - Blijf productief tijdens de reparatie Moet u doorwerken terwijl uw laptop gerepareerd wordt? Geen probleem! Bij GoFixx kunt u kosteloos gebruikmaken van een leenlaptop. Zo blijft u productief en hoeft u geen moment stil te staan, zelfs niet tijdens de reparatie van uw eigen apparaat.
 • Deskundige Technici - Betrouwbare en ervaren professionals Bij GoFixx wordt uw apparaat alleen behandeld door gecertificeerde en ervaren technici. Ons team lost elk probleem snel en efficiënt op, zodat uw apparaat weer in topconditie verkeert. Wij garanderen aandacht voor detail en de hoogste kwaliteit van service.
 • Gratis Externe Reiniging Bij elke reparatie voeren wij ook een gratis reiniging van de buitenkant van uw apparaat uit. Zo ontvangt u niet alleen een goed werkende, maar ook een schoon en verzorgd apparaat terug. Bij GoFixx zorgen we ervoor dat uw apparaat er weer als nieuw uitziet.

Uw betrouwbare partner voor snelle en zorgeloze reparaties

De Diensten van gofixx

Bij GoFixx begrijpen we de frustraties en ongemakken die computer- en laptopproblemen met zich meebrengen. Daarom bieden wij een reeks unieke servicepunten die zijn ontworpen om uw leven makkelijker te maken. Van supersnelle service tot gratis pick-up en bezorging, ontdek hoe wij uw zorgen uit handen nemen en uw apparaten weer in topconditie brengen.

Welk pakket kiest u?

Bij ons krijgt u de beste computer- en laptopreparatieservice in Breda en omgeving. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en service voor de laagst mogelijke prijs. We komen bij u langs of u kunt bij ons langskomen. Heeft u een PC- of laptopprobleem? Wij lossen het voor u op.

 

Behandeling

v.a. € 20
 • Pick-Up Wij halen uw apparaat op bij u thuis.
 • Snelle ondersteuning zowel op kantoor als na de behandeling
 • Streven binnen 24 uur
 • Transparante prijzen: Geen verborgen kosten
 • Gecertificeerde professionals.
 • Geen voorrijkosten binnen onze regio

POPULAIR

Diagnose

35 / eenmalig
 • Wij analyseren het probleem en geven u advies.
 • Diagnosekosten worden verrekend bij een eventuele reparatie.
 • U ontvangt een duidelijke uitleg van het probleem.
 • Diagnose binnen 2 uur.
 • Volledige verrekening bij reparatie.

Eerste Hulp

v.a. € 45
 • Voor urgente problemen krijgt uw apparaat voorrang.
 • Wij beginnen direct aan de reparatie.
 • 25% extra voor spoedservice.
 • Gratis leenlaptop tijdens reparatie.
 • Regelmatige statusupdates tijdens de reparatie.
 • Garantie op de uitgevoerde reparatie

Probleem met uw Computer of Laptop?

Heeft u problemen met uw PC of laptop? Bij GoFixx bieden we snelle en betrouwbare oplossingen voor al uw computerproblemen. Binnen 2 uur krijgt u een prijsopgave en terwijl wij uw apparaat repareren, kunt u kosteloos een leenlaptop gebruiken. Als extra service doen we altijd een gratis reiniging van de buitenkant. In de meeste gevallen is uw apparaat dezelfde dag nog gerepareerd!

Ontwerp zonder titel (4)Ontwerp zonder titel (3)
REFURBISHED

Duurzaam, betaalbaar en aan uw wensen aangepast

Refurbished op maat speciaal voor u!

Bij GoFiXX bieden we meer dan alleen tweedehands apparaten. Onze refurbished laptops, desktops en gaming pc’s zijn speciaal geselecteerd en geüpgraded om aan uw specifieke wensen te voldoen. Of het nu voor uw studie, onderneming of creativiteit is, wij zorgen ervoor dat u slaagt met een apparaat dat aan uw verwachtingen voldoet.

We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en gaan vervolgens direct voor u op zoek naar het perfecte apparaat. Indien nodig upgraden wij apparaten die we al op voorraad hebben, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit en prestaties.

U kunt contact met ons opnemen via WhatsApp, e-mail of telefonisch om uw wensen door te geven. Ons team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt voor uw refurbished computerbehoeften.

Ervaringen van tevreden klanten

Reparatie mogelijk voor alle merken en modellen

Uw vertrouwde partner

Heeft u problemen met uw computer of laptop, ongeacht het merk of model? Bij GoFixx bieden wij uitgebreide reparatieservices voor een breed scala aan merken en modellen. Onze deskundige technici zijn ervaren in het repareren van apparaten van populaire merken zoals Apple, Dell, HP, Lenovo, Asus, Acer, en vele anderen. Of het nu gaat om hardware- of softwareproblemen, wij zorgen ervoor dat uw apparaat snel en efficiënt weer in topconditie is.

WIJ ZIJN ACTIEF IN OMGEVING BREDA

Terugbelverzoek

Laat uw telefoonnummer achter en dan zullen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact opnemen.

Chat openen
Welkom bij Gofixx, waar kunnen wij u mee van dienst zijn?