support@gofixx.nl

Binnen 24 uur antwoord

06 541 341 05

Van 09:00 tot 18:00 bereikbaar

06 541 341 05

Van 09:00 tot 18:00 bereikbaar

Accu vervangen

Wanneer je merkt dat de accu van je laptop steeds sneller leegraakt of dat je apparaat niet meer functioneert zonder een externe stroombron, is het tijd om te overwegen je accu te laten vervangen. Bij GoFixx begrijpen we hoe cruciaal een betrouwbare batterij is voor je dagelijkse taken. Ons team staat klaar om een nauwkeurige diagnose te stellen en de nodige vervangingen snel uit te voeren, zodat je weer optimaal gebruik kunt maken van je laptop. Lees verder voor meer informatie over ons vervangingsproces en de voordelen die we bieden.

GoFixx staat voor je klaar

Wij Ontzorgen U!

Bij GoFixx begrijpen we hoe belangrijk uw tijd en gemoedsrust zijn. Voeg ons toe op WhatsApp voor directe hulp en ervaar onze snelle en betrouwbare service: 06-54134105. Een simpele klik op het WhatsApp-icoontje en u kunt ons direct uw vraag stellen en snel een antwoord krijgen!

Heeft u liever persoonlijk contact via chat? Geen probleem!

Waarom uw Accu Vervangen

Als u merkt dat uw laptop niet meer zo lang meegaat op batterij, of als het apparaat plotseling uitschakelt, is het tijd om na te denken over een accuvervanging. Het is belangrijk om te begrijpen dat een verzwakte batterij niet alleen uw productiviteit beïnvloedt, maar ook een potentieel gevaar met zich meebrengt. Uw laptop kan niet betrouwbaar functioneren zonder een goede accu, en dat kan leiden tot gegevensverlies of andere storingen.

Windows Waarschuwingssignalen

Uiteindelijk geeft Windows u een waarschuwing wanneer uw batterijcapaciteit zo laag is dat u deze moet vervangen. U ziet een rode X op het batterijpictogram in uw systeemvak, wat aangeeft dat er een probleem is met uw accu. Dit is een duidelijke indicatie dat actie vereist is.

Het Vervangingsproces

Het capaciteitsniveau van uw batterij verslechtert naarmate u deze meer gebruikt. Als uw accu niet genoeg lading kan vasthouden, zal uw laptop plotseling afsluiten zonder waarschuwing. Dit kan resulteren in verlies van werk en beschadiging van bestanden. Daarom is het essentieel om de status van uw accu in de gaten te houden en tijdig te reageren als Windows een waarschuwing geeft.

Wanneer het capaciteitsniveau zo laag is dat de batterij niet langer betrouwbaar is, ontvangt u een waarschuwing van Windows. Het is belangrijk om deze waarschuwing niet te negeren. Een batterij die niet in staat is om voldoende energie te leveren, kan leiden tot onverwachte uitvallen van uw laptop. Door proactief de accu te vervangen, voorkomt u niet alleen ongemak, maar beschermt u ook uw gegevens en zorgt u ervoor dat uw laptop weer soepel functioneert.

Voordelen van een SSD-Upgrade

Initieel Onderzoek

Tijdens het initiële onderzoek heeft u de mogelijkheid om uw laptop persoonlijk bij ons langs te brengen, maar ook telefonisch of per e-mail kunnen we uitgebreide opties bespreken. Dit is de eerste stap om het capaciteitsprobleem van uw accu goed in kaart te brengen.

Diagnose

In deze fase stellen we een diagnose om het probleem met uw laptop accu te identificeren. Dit kan door middel van een persoonlijke inspectie door onze ervaren technici. U kunt erop vertrouwen dat we zorgvuldig te werk gaan.

Het doel van de diagnose is om een helder beeld te krijgen van de staat van uw accu. We evalueren de symptomen die u ervaart, zoals de verkorte batterijduur en eventuele waarschuwingen van Windows. Dit helpt ons om de oorzaak van het probleem nauwkeurig vast te stellen.

Uitvoering

Na de diagnose voeren we de benodigde werkzaamheden uit. Indien u akkoord gaat met de begroting, gaat ons team aan de slag om uw accu te vervangen. Uw laptop komt weer in optimale staat.

Onze technici werken met zorg en aandacht om ervoor te zorgen dat alles correct en efficiënt wordt uitgevoerd. U kunt rekenen op onze expertise om ervoor te zorgen dat de vervanging snel en soepel verloopt, zodat uw laptop snel weer gebruikt kan worden.

Vervanging

Wanneer de onderdelen zijn aangekomen vervangen we de accu zorgvuldig. We zorgen ervoor dat alles goed is aangesloten en dat uw laptop weer zoals verwacht functioneert.

Tijdens de vervangingsprocedure gebruiken we alleen onderdelen van hoge kwaliteit. Dit garandeert niet alleen dat uw nieuwe accu goed werkt, maar ook dat deze betrouwbaar is in de toekomst. We nemen de tijd om te zorgen dat alles perfect werkt voordat we de laptop aan u teruggeven.

Eindresultaat

Na de vervanging nemen we contact met u op voor het ophalen van uw laptop. We demonstreren u de resultaten van ons werk, zodat u verzekerd bent van de kwaliteit van onze service.

Het eindresultaat is niet alleen een nieuwe accu, maar ook de gemoedsrust dat uw laptop weer naar behoren functioneert. U kunt weer zonder zorgen aan de slag, wetende dat uw laptop weer op zijn best presteert. We zijn trots op onze snelle en efficiënte service en het leveren van uitstekende resultaten voor al onze klanten.

Voordelen van het Vervangen van Uw Accu

Een accu vervangen biedt diverse voordelen die uw laptopgebruik aanzienlijk kunnen verbeteren. Van de algehele prestatie tot de levensduur van uw batterij, het investeren in een nieuwe accu is vaak de oplossing voor veelvoorkomende problemen.

Verbeterde Prestaties

Met een nieuwe accu kunt u rekenen op betere prestaties van uw laptop. Verouderde accu's kunnen de verwerkingskracht van uw apparaat aanzienlijk verminderen, waardoor alles trager gaat. Door uw accu te vervangen, herstelt u de snelheid en efficiëntie van uw systeem.

Langere Batterijduur

Een nieuwe accu zorgt voor een langere batterijduur, wat betekent dat u meer tijd hebt om aan uw projecten te werken zonder constant te hoeven opladen. Dit is vooral handig voor drukke dagen of wanneer u onderweg bent.

Met een nieuwe accu kunt u uw laptop weer meerdere uren gebruiken zonder aan het stopcontact te zitten. Dit neemt de frustratie weg van onverwachte onderbrekingen en stelt u in staat om uw werk of ontspanning ongehinderd voort te zetten. Een goed functionerende accu kan de gebruikerservaring enorm verbeteren.

Verminderde Risico op Plotseling Afsluiten

Een versleten accu vergroot het risico op plotseling afsluiten van uw laptop, wat kan leiden tot dataverlies en andere problemen. Vervangen van uw accu helpt dit risico aanzienlijk te verlagen, waardoor uw gegevens beter beschermd zijn.

Door de kans op onverwachte onderbrekingen te minimaliseren, kunt u met vertrouwen uw werk blijven doen. Een nieuwe accu zorgt ervoor dat uw apparaat betrouwbaar functioneert, wat essentieel is in zowel professioneel als persoonlijk gebruik. Het maken van deze investering helpt u niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Veelvoorkomende Problemen met Laptops

Scherm Reparatie

Een beschadigd laptop scherm kan de gebruikservaring sterk beïnvloeden. Wanneer u met een gebarsten of versleten scherm werkt, kunt u verminderde zichtbaarheid en zelfs extra oogvermoeidheid ervaren. Het is daarom van essentieel belang om uw scherm zo snel mogelijk te laten repareren.

Harde Schijf Vervangen

Een defecte harde schijf kan leiden tot het verlies van belangrijke gegevens. Het is raadzaam om een professionele diagnose te laten stellen om de exacte toestand van uw harde schijf te bepalen. Wacht niet te lang met een vervanging, want elke seconde telt als uw gegevens op het spel staan.

Bij GoFixx begrijpen we hoe frustrerend het is om niet meer bij uw bestanden te kunnen. Daarom adviseren we u om een lijst te maken van de laatste handelingen die u heeft uitgevoerd voordat het probleem zich voordeed. Dit helpt onze technici om sneller de oorzaak van de storing te traceren. We zorgen ervoor dat uw nieuwe harde schijf snel en efficiënt wordt geïnstalleerd, zodat u snel weer aan de slag kunt.

Touchpad Reparatie

Een defect touchpad kan het navigeren op uw laptop enorm bemoeilijken. Of het nu gaat om een fysieke schade of verstoringen in de instellingen, het is belangrijk om snel actie te ondernemen en uw touchpad te laten repareren.

Bij GoFixx bieden we een grondige inspectie om te bepalen of uw touchpad gerepareerd kan worden of dat vervanging noodzakelijk is. Onze specialisten zijn getraind om snel en effectief te handelen, waardoor u zo snel mogelijk weer een volledig functionerend touchpad heeft. Maak gebruik van onze expertise om de productiviteit van uw laptop te herstellen.

Waterschade

Waterschade aan uw laptop kan ernstige gevolgen hebben. Het is cruciaal om uw apparaat onmiddellijk uit te schakelen en het zo snel mogelijk naar ons toe te brengen voor diagnose en reparatie.

Bij waterschade is elke seconde belangrijk. Hoe sneller u actie onderneemt, des te groter de kans dat uw laptop en gegevens veilig zijn. Onze technici hebben ervaring met het behandelen van waterschade en kunnen de nodige stappen ondernemen om schade te beperken en eventuele onderdelen te herstellen of te vervangen. Laat ons u helpen, zodat u uw laptop weer in topconditie kunt krijgen.

Overig/Probleem Onbekend?

Bij GoFixx staan we klaar om uw laptop grondig te inspecteren en u te begeleiden in het diagnosticeren van het probleem. Onze technici stellen gerichte vragen om de situatie te verduidelijken en bepalen samen met u de beste oplossing. Ongeacht het probleem; uw laptop is bij ons in goede handen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende diagnose.

Over GoFixx

Bij GoFixx zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige reparatiediensten voor al uw laptops en MacBooks. Of u nu een accu moet vervangen, een schermreparatie nodig heeft of hulp zoekt bij water- of andere schade, ons team staat voor u klaar om u te helpen. Wij geloven in snelle, betrouwbare en persoonlijke service.

Ons Team

Ons team bestaat uit ervaren technici die gespecialiseerd zijn in laptopreparaties. Zij zijn gepassioneerd en goed opgeleid om probleemoplossende oplossingen te bieden, zodat u snel weer aan de slag kunt.

Persoonlijk Advies

Bij GoFixx krijgt u altijd persoonlijk advies dat perfect aansluit bij uw behoeften. Ons team luistert aandachtig naar uw wensen en biedt op maat gemaakte oplossingen, of het nu gaat om een batterijvervanging of andere reparaties.

Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en dat u specifieke eisen heeft. Daarom nemen we de tijd om uw vragen te beantwoorden en u door het proces te begeleiden, zodat u altijd goed geïnformeerd bent over de opties die voor uw laptop beschikbaar zijn.

Really Fast Service

Onze belofte van snelle service betekent dat u niet lang hoeft te wachten op de reparatie van uw laptop. Wij zorgen ervoor dat alle werkzaamheden vlot worden uitgevoerd, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw apparaat.

Bij GoFixx streven we ernaar om de meeste reparaties binnen 2 dagen te voltooien, afhankelijk van de beschikbaarheid van onderdelen. Wij willen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de tijd die uw laptop bij ons doorbrengt.

Contactinformatie

U kunt ons altijd bereiken via support@gofixx.nl of ons bellen op 06-541 341 05. Wij zijn geopend van maandag tot zaterdag, van 08:30 tot 20:00.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een accu vervanging of andere reparaties? Aarzel niet om contact op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden, zodat we samen de beste oplossing voor uw laptop kunnen vinden.

Accu Vervangen bij GoFixx

Bij GoFixx begrijpen we hoe belangrijk een goed werkende accu voor jouw laptop is. Als je merkt dat de batterij niet meer optimaal presteert, staan wij klaar om snel en efficiënt een vervangende accu te installeren. Ons deskundige team biedt een persoonlijke diagnose en zorgt ervoor dat je binnen korte tijd weer kunt rekenen op een lange accuduur. Neem gerust contact met ons op en laat jouw laptop weer stralen met een nieuwe accu!

Veel Gestelde Vragen beantwoord

FAQ

U merkt meestal dat uw laptop niet zo lang meegaat op batterij als voorheen. Windows geeft een waarschuwing wanneer de batterijcapaciteit laag is, vaak zichtbaar als een rode X op het batterijpictogram. Daarnaast kan het zijn dat uw laptop plotseling uitvalt wanneer deze niet aan een stroombron is aangesloten.

Het proces begint met een initieel onderzoek, meestal in persoon. Vervolgens stellen we een diagnose om het probleem te bepalen. Na uw goedkeuring voeren we de benodigde werkzaamheden uit, waaronder het bestellen en vervangen van de accu. Tot slot nemen we contact met u op om u het eindresultaat te tonen.

De vervanging van een accu duurt meestal binnen 2 dagen, afhankelijk van de levertijd van de accu bij onze leveranciers. We doen ons best om het proces zo snel mogelijk te laten verlopen.

Het is aan te raden om eerst contact met ons op te nemen om een afspraak te maken voor een diagnose. Dit kan telefonisch of per e-mail, zodat we de tijd voor u kunnen reserveren en u goed kunnen helpen.

Het kan veilig zijn om te blijven werken op uw laptop zolang deze is aangesloten op een stroombron. Echter, als de accu ernstig beschadigd is, raden we aan de laptop niet te gebruiken totdat de vervangende accu is geïnstalleerd om verdere schade te voorkomen.

De kosten voor een accu vervanging variëren afhankelijk van het type laptop en het type accu dat nodig is. Na onze diagnose geven we u een nauwkeurige schatting van de kosten voordat we met de vervangingen beginnen.

a, bij GoFixx bieden we garantie op de vervangen accu's. Dit betekent dat als er binnen de garantietermijn een probleem optreedt met de nieuwe accu, we deze kosteloos zullen vervangen of repareren, mits het probleem onder de garantieregeling valt.

Uw betrouwbare partner voor snelle en zorgeloze reparaties

De Diensten van gofixx

Bij GoFixx begrijpen we de frustraties en ongemakken die computer- en laptopproblemen met zich meebrengen. Daarom bieden wij een reeks unieke servicepunten die zijn ontworpen om uw leven makkelijker te maken. Van supersnelle service tot gratis pick-up en bezorging, ontdek hoe wij uw zorgen uit handen nemen en uw apparaten weer in topconditie brengen.

Welk pakket kiest u?

Bij ons krijgt u de beste computer- en laptopreparatieservice in Breda en omgeving. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en service voor de laagst mogelijke prijs. We komen bij u langs of u kunt bij ons langskomen. Heeft u een PC- of laptopprobleem? Wij lossen het voor u op.

 

Behandeling

v.a. € 20
 • Pick-Up Wij halen uw apparaat op bij u thuis.
 • Snelle ondersteuning zowel op kantoor als na de behandeling
 • Streven binnen 24 uur
 • Transparante prijzen: Geen verborgen kosten
 • Gecertificeerde professionals.
 • Geen voorrijkosten binnen onze regio

POPULAIR

Diagnose

35 / eenmalig
 • Wij analyseren het probleem en geven u advies.
 • Diagnosekosten worden verrekend bij een eventuele reparatie.
 • U ontvangt een duidelijke uitleg van het probleem.
 • Diagnose binnen 2 uur.
 • Volledige verrekening bij reparatie.

Eerste Hulp

v.a. € 45
 • Voor urgente problemen krijgt uw apparaat voorrang.
 • Wij beginnen direct aan de reparatie.
 • 25% extra voor spoedservice.
 • Gratis leenlaptop tijdens reparatie.
 • Regelmatige statusupdates tijdens de reparatie.
 • Garantie op de uitgevoerde reparatie

Probleem met uw Computer of Laptop?

Heeft u problemen met uw PC of laptop? Bij GoFixx bieden we snelle en betrouwbare oplossingen voor al uw computerproblemen. Binnen 2 uur krijgt u een prijsopgave en terwijl wij uw apparaat repareren, kunt u kosteloos een leenlaptop gebruiken. Als extra service doen we altijd een gratis reiniging van de buitenkant. In de meeste gevallen is uw apparaat dezelfde dag nog gerepareerd!

Ontwerp zonder titel (4)Ontwerp zonder titel (3)
REFURBISHED

Duurzaam, betaalbaar en aan uw wensen aangepast

Refurbished op maat speciaal voor u!

Bij GoFiXX bieden we meer dan alleen tweedehands apparaten. Onze refurbished laptops, desktops en gaming pc’s zijn speciaal geselecteerd en geüpgraded om aan uw specifieke wensen te voldoen. Of het nu voor uw studie, onderneming of creativiteit is, wij zorgen ervoor dat u slaagt met een apparaat dat aan uw verwachtingen voldoet.

We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en gaan vervolgens direct voor u op zoek naar het perfecte apparaat. Indien nodig upgraden wij apparaten die we al op voorraad hebben, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit en prestaties.

U kunt contact met ons opnemen via WhatsApp, e-mail of telefonisch om uw wensen door te geven. Ons team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt voor uw refurbished computerbehoeften.

Ervaringen van tevreden klanten

Reparatie mogelijk voor alle merken en modellen

Uw vertrouwde partner voor elke computer en laptop

Heeft u problemen met uw computer of laptop, ongeacht het merk of model? Bij GoFixx bieden wij uitgebreide reparatieservices voor een breed scala aan merken en modellen. Onze deskundige technici zijn ervaren in het repareren van apparaten van populaire merken zoals Apple, Dell, HP, Lenovo, Asus, Acer, en vele anderen. Of het nu gaat om hardware- of softwareproblemen, wij zorgen ervoor dat uw apparaat snel en efficiënt weer in topconditie is.

WIJ ZIJN ACTIEF IN OMGEVING BREDA

Terugbelverzoek

Laat uw telefoonnummer achter en dan zullen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact opnemen.

Chat openen
Welkom bij Gofixx, waar kunnen wij u mee van dienst zijn?