support@gofixx.nl

Binnen 24 uur antwoord

06 541 341 05

Van 09:00 tot 18:00 bereikbaar

06 541 341 05

Van 09:00 tot 18:00 bereikbaar

Software Installatie Breda

Software installatie Breda

Software-installatie en -onderhoud:

In het verleden kwam de meeste kant-en-klare software op cd’s of dvd’s. Er zijn nu veel soorten software beschikbaar om online te kopen en te downloaden en ze zijn eenvoudig te installeren.

U kunt software installeren op individuele machines of op netwerkservers – dit is gebruikelijk in situaties waarin meerdere medewerkers en applicaties de software delen.

Mogelijk moet u na installatie bepaalde soorten software activeren, vaak online of telefonisch. Als u de hardwaregegevens van de pc wijzigt, moet u mogelijk de software opnieuw activeren.

Software-upgrades:

Software-upgrades zijn over het algemeen nodig om ervoor te zorgen dat uw software goed en veilig blijft werken. Software-upgrades kunnen beschikbaar komen omdat:

nieuwe of verbeterde functionaliteit wordt toegevoegd aan de software

huidige software is incompatibel geworden met andere, nieuwere programma’s

beveiligings ‘fixes’ of ‘patches’ zijn nodig om ‘bugs’ aan te pakken die in de software zijn ontdekt

U kunt meestal online toegang krijgen tot upgrades. Het is belangrijk deze te installeren en de systeemsoftware volledig up-to-date te houden. Anders kunnen uw systemen kwetsbaar zijn voor nieuw ontdekte beveiligingsfouten.

De Gofixx experts kunnen je helpen bij het kiezen van software die bij je past, of het een Windows installatie betreft een antivirus of andere software die je wilt gaan gebruiken of gebruikt maar niet naar behoren functioneert. 

Wij helpen u met

Scherm reparatie

Accu vervangen

Harde schijf vervangen​

Touchpad reparatie

Water schade

Anders/Probleem onbekend?

Het proces

1. Initieel onderzoek

Meestal in persoon, hoewel er ook over de telefoon of per e-mail uitgebreide mogelijkheden kunnen worden besproken.

2. Diagnose stellen

Bepalen en diagnosticeren van het probleem op uw laptop of macbook, of een persoonlijke inspectie door een van onze technici voorstellen

3. Uitvoering

Na een hands-on diagnose, geven we u een nauwkeurige schatting. Indien goedgekeurd, voeren we de overeengekomen werkzaamheden aan uw laptop of macbook uit.

4. Vervanging

We bestellen of vinden onderdelen en vervangen ze zodra ze aankomen.

5. Eindresultaat

We nemen contact met u op voor het ophalen en demonstreren u de resultaten.

Beeldscherm reparatie

Een laptopscherm is uiterst kwetsbaar. Als hier schade optreedt, heeft dat vaak gevolgen voor uw hele scherm. Een laptop scherm reparatie is daarom bijna altijd aan te raden als het het beschadigd is. Wij zetten in een handomdraai een nieuw voor je op, zodat je weer een mooi beeld heeft om naar te kijken.

Accu vervangen

Heb je het idee dat de accu van je laptop steeds minder lang meegaat? Of is het zelfs zo dat je jouw laptop niet meer kunt gebruiken als deze niet op stroom is aangesloten? Dan is het hoog tijd om je accu te laten vervangen. Een accu werkt op zo’n manier dat hij bij elke lading minder krachtig wordt.

harde schijf vervangen

Als je harde schijf beschadigd is, kan het zijn dat je niet meer bij je gegevens kunt. Dit willen we natuurlijk niet. Schrijf voordat je langskomt de laatste stappen op die je hebt ondernomen voordat je data verloren ging, dit is erg handig voor ons voor het herstel. Neem jouw laptop mee en wij gaan voor je aan de slag.

Touchpad Reparatie

Of het nu gaat om een fysiek beschadigd touchpad dat moet worden vervangen, of dat kan worden gerepareerd met een paar aanpassingen in je instellingen, onze reparatiehelden kijken ernaar en repareren het voor je.

Water Schade

Zet uw laptop uit.
Om de slaagkans te vergroten, raden we u aan om uw device
zo snel mogelijk langs te brengen. Elke seconde telt.

Overig/Probleem Onbekend?

Heeft u eigenlijk geen idee wat er aan de hand is of gaat het om een ander defect zoals

Kom langs of neem contact met ons op en wij stellen u de juiste vragen om erachter te komen wat er aan de hand is en/of geven u een prijs door en/of het onderdeel op voorraad is.

Terugbelverzoek

Laat uw telefoonnummer achter en dan zullen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact opnemen.

Chat openen
Welkom bij Gofixx, waar kunnen wij u mee van dienst zijn?