support@gofixx.nl

Binnen 24 uur antwoord

06 541 341 05

Van 09:00 tot 18:00 bereikbaar

06 541 341 05

Van 09:00 tot 18:00 bereikbaar

SSD Upgrade

GoFixx: SSD Upgrade

Na verloop van tijd  wordt iedere computer met een HDD (harde schijf) trager. Bij veel computers komt dit door de combinatie van een verouderde harde schijf én (te) veel bestanden op die schijf. Met een Solid State Drive (SSD) los je dit probleem op en maak je je laptop of computer tot wel vier keer sneller.

Redenen voor een upgrade naar SSD:

  • Sneller opstarten en toepassingen laden
  • Betere gegevensbescherming
  • Zeer eenvoudig te installeren

Een SSD maakt je computer zuiniger, stiller en sneller dan je oude harde schijf. Met een SSD start je computer meestal in minder dan 20 seconden op, waarbij je oude harde schijf er soms voor zorgt dat dit wel een aantal minuten kan duren. En ook al je andere applicaties, zoals je browser en e-mail programma, starten zonder vertraging op.

Hoe werkt het?

Als je jouw computer inlevert aan onze balie of een Pick-up service afspraak inplant, dan kunnen wij je vertellen wat de mogelijkheden zijn. Als alles in orde is, dan zullen wij jouw computer aannemen en meteen aan de slag gaan. De duur van een SSD upgrade bedraagt over het algemeen één werkdag.

Wij testen jouw computer, verwijderen de oude traditionele HDD,  en bouwen een nieuwe SSD in. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat alle updates en drivers geïnstalleerd zijn, indien u een schone installatie wenst. 

Vanaf € 119,95,- kan jij een SSD upgrade laten uitvoeren met een capaciteit van 120GB. Heb je meer ruimte nodig? De prijs is afhankelijk van de capaciteit van de SSD.

Wij helpen je met

Scherm reparatie

Accu vervangen

Harde schijf vervangen​

Touchpad reparatie

Water schade

Anders/Probleem onbekend?

Het proces

1. Initieel onderzoek

Meestal in persoon, hoewel er ook over de telefoon of per e-mail uitgebreide mogelijkheden kunnen worden besproken.

2. Diagnose stellen

Bepalen en diagnosticeren van het probleem op je laptop of Macbook, of een persoonlijke inspectie door een van onze technici voorstellen

3. Uitvoering

Na een hands-on diagnose, geven we je een nauwkeurige schatting. Indien goedgekeurd, voeren we de overeengekomen werkzaamheden aan jouw laptop of Macbook uit.

4. Vervanging

We bestellen of vinden onderdelen en vervangen ze zodra ze aankomen.

5. Eindresultaat

We nemen contact met je op voor het ophalen en demonstreren je de resultaten.

Beeldscherm reparatie

Een laptopscherm is uiterst kwetsbaar. Als hier schade optreedt, heeft dat vaak gevolgen voor uw hele scherm. Een laptop scherm reparatie is daarom bijna altijd aan te raden als het het beschadigd is. Wij zetten in een handomdraai een nieuw voor je op, zodat je weer een mooi beeld heeft om naar te kijken.

Accu vervangen

Heb je het idee dat de accu van je laptop steeds minder lang meegaat? Of is het zelfs zo dat je jouw laptop niet meer kunt gebruiken als deze niet op stroom is aangesloten? Dan is het hoog tijd om je accu te laten vervangen. Een accu werkt op zo’n manier dat hij bij elke lading minder krachtig wordt.

harde schijf vervangen

Als je harde schijf beschadigd is, kan het zijn dat je niet meer bij je gegevens kunt. Dit willen we natuurlijk niet. Schrijf voordat je langskomt de laatste stappen op die je hebt ondernomen voordat je data verloren ging, dit is erg handig voor ons voor het herstel. Neem jouw laptop mee en wij gaan voor je aan de slag.

Touchpad Reparatie

Of het nu gaat om een fysiek beschadigd touchpad dat moet worden vervangen, of dat kan worden gerepareerd met een paar aanpassingen in je instellingen, onze reparatiehelden kijken ernaar en repareren het voor je.

Water Schade

Zet uw laptop uit.
Om de slaagkans te vergroten, raden we u aan om uw device
zo snel mogelijk langs te brengen. Elke seconde telt.

Overig/Probleem Onbekend?

Heeft u eigenlijk geen idee wat er aan de hand is of gaat het om een ander defect zoals

Kom langs of neem contact met ons op en wij stellen u de juiste vragen om erachter te komen wat er aan de hand is en/of geven u een prijs door en/of het onderdeel op voorraad is.

Terugbelverzoek

Laat uw telefoonnummer achter en dan zullen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact opnemen.

Chat openen
Welkom bij Gofixx, waar kunnen wij u mee van dienst zijn?