support@gofixx.nl

Binnen 24 uur antwoord

06 541 341 05

Van 09:00 tot 18:00 bereikbaar

Spinveld 12, breda

Op afspraak

Virussen verwijderen

GoFixx: Virussen verwijderen

Als een computervirus je dag (of leven) verpest en je het gevoel hebt dat je de controle kwijt bent, zijn we hier om je te helpen weer op het goede spoor te komen.

Zelfs 20 jaar oude computervirussen kunnen de kop opsteken en meerdere machines infecteren (nou ja, 50 miljoen daarvan). Het overkomt de besten van ons, dus je bent niet de enige. Laten we samenwerken om gerechtigheid te dienen en de vrede op uw computer te herstellen. Voor alle duidelijkheid: we zullen ons vooral richten op pc-bezitters, aangezien Windows het favoriete platform is onder hackers en dergelijke.

Symptomen die er op kunnen wijzen dat je Pc of laptop geïnfecteerd is:

U kunt uw antivirussoftware niet starten of bijwerken:
Dit is een zeer ernstig teken dat er iets mis is met uw systeem. Tenzij je net een antivirusoplossing van een nieuwe leverancier hebt geïnstalleerd, en het vecht om de werelddominantie met de oude, is het waarschijnlijk een virus dat zijn tegenstander blokkeert.

Je hebt geen toegang meer tot beheerdersrechten of andere systeeminstellingen
Veel virussen houden ervan de handen van de gebruikers te binden door ze buiten de administratieve tools te houden of de toegang tot zaken als Taakbeheer te beperken. Ongetemd en los, dwaalt het virus vrij rond en veroorzaakt elke minuut meer schade aan uw systeem.

Apps crashen of uw computer loopt onverwacht:
Een klassiek teken van een acute virale infectie, deze is een beetje lastig, omdat de oorzaak mogelijk verband houdt met andere software- of hardwareproblemen. Toch, als dit symptoom uit het niets verschijnt en je hebt recentelijk geen nieuwe hardware of software geïnstalleerd, is het waarschijnlijk een virus.

Is je systeem mogelijk geïnfecteerd met een virus? Dan is Gofixx er voor jou om al je problemen te verhelpen en je weer zo snel mogelijk op weg te helpen! 

 

Wij helpen u met

Scherm reparatie

Accu vervangen

Harde schijf vervangen​

Touchpad reparatie

Water schade

Anders/Probleem onbekend?

Het proces

1. Initieel onderzoek

Meestal in persoon, hoewel er ook over de telefoon of per e-mail uitgebreide mogelijkheden kunnen worden besproken.

2. Diagnose stellen

Bepalen en diagnosticeren van het probleem op uw laptop of macbook, of een persoonlijke inspectie door een van onze technici voorstellen

3. Uitvoering

Na een hands-on diagnose, geven we u een nauwkeurige schatting. Indien goedgekeurd, voeren we de overeengekomen werkzaamheden aan uw laptop of macbook uit.

4. Vervanging

We bestellen of vinden onderdelen en vervangen ze zodra ze aankomen.

5. Eindresultaat

We nemen contact met u op voor het ophalen en demonstreren u de resultaten.

Beeldscherm reparatie

Een laptopscherm is uiterst kwetsbaar. Als hier schade optreedt, heeft dat vaak gevolgen voor uw hele scherm. Een laptop scherm reparatie is daarom bijna altijd aan te raden als het het beschadigd is. Wij zetten in een handomdraai een nieuw voor je op, zodat je weer een mooi beeld heeft om naar te kijken.

Accu vervangen

Heb je het idee dat de accu van je laptop steeds minder lang meegaat? Of is het zelfs zo dat je jouw laptop niet meer kunt gebruiken als deze niet op stroom is aangesloten? Dan is het hoog tijd om je accu te laten vervangen. Een accu werkt op zo’n manier dat hij bij elke lading minder krachtig wordt.

harde schijf vervangen

Als je harde schijf beschadigd is, kan het zijn dat je niet meer bij je gegevens kunt. Dit willen we natuurlijk niet. Schrijf voordat je langskomt de laatste stappen op die je hebt ondernomen voordat je data verloren ging, dit is erg handig voor ons voor het herstel. Neem jouw laptop mee en wij gaan voor je aan de slag.

Touchpad Reparatie

Of het nu gaat om een fysiek beschadigd touchpad dat moet worden vervangen, of dat kan worden gerepareerd met een paar aanpassingen in je instellingen, onze reparatiehelden kijken ernaar en repareren het voor je.

Water Schade

Zet uw laptop uit.
Om de slaagkans te vergroten, raden we u aan om uw device
zo snel mogelijk langs te brengen. Elke seconde telt.

Overig/Probleem Onbekend?

Heeft u eigenlijk geen idee wat er aan de hand is of gaat het om een ander defect zoals

Kom langs of neem contact met ons op en wij stellen u de juiste vragen om erachter te komen wat er aan de hand is en/of geven u een prijs door en/of het onderdeel op voorraad is.

Terugbelverzoek

Laat uw telefoonnummer achter en dan zullen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact opnemen.

Chat openen
Welkom bij Gofixx, waar kunnen wij u mee van dienst zijn?